Bæredygtighed | Bedemand Anita Olsson

Bæredygtighed

Som bedemand vil jeg naturligvis også værne om vores natur og miljø, dette er bla. en af grundene til jeg har valgt og købe mine kister og urner hos Tommerup Heilskov.

Hos Tommerup Heilskov har de gennem mange år arbejdet på at, finde materialer, der nedbrydes hurtigere, så de lettere indgår i naturens kredsløb. De baserer f.eks deres kistefor på papir i stedet for polyester, og de har for nylig introduceret en serie nye, let nedbrydelige urner.

BeyondLife urner


BeyondLife urner er bionedbrydelige og produceres i støbepap. Med urnen er et vedhæng – en frøkapsel – med integreret frø. Når urnen nedsættes i jorden, trækker man frøkapslen af og lægger den f.eks i en potte på terassen eller i jorden i haven eller et andet sted. Derefter vokser der blomster og et træ op på stedet. På den måde blomstrer livet igen.

Når jeg køber mine kister hos Tommerup Heilskov, er det også et bidrag til naturen, da der bliver plantet et træ for hver kiste. Træerne plantes i folkeskove rundt om i landet i samarbejde med Growing Trees Network. Der er pt. plantet over 63.000 træer i de danske folkeskove. Et fuldvoksent træ lagrer op til 5 tons CO2 og skoven yder maksimal langsigtet beskyttelse af vores drikkevand. Samtidig er skoven levested for mange dyre – og plantearter, og sikrer dermed biodiversiteten i den danske natur.

Følg os her

Kontakt

Bedemand
Anita Olsson

Odensegade 5
9900 Frederikshavn
+45 23 93 32 23
anita@bedemandanitaolsson.dk

©BEDEMAND
ANITA OLSSON