Bedemand i Dronninglund - Bedemand Anita Olsson

Bedemand i Dronninglund

Mister man en, man har nær, kan tiden efter dødsfaldet være en svær tid at gennemgå. Som bedemand i Dronninglund, kan jeg hjælpe med at sørge for en professionel og mindeværdig afsked for jeres kære afdøde. De praktiske opgaver ved et dødsfald er mange og kan i den svære tid virke uoverskuelig.

Overlad de praktiske opgaver ved dødsfald til en professionel & lokal bedemand

Som bedemand er min vigtigste opgave at hjælpe de efterladte bedst muligt gennem den svære tid. 

Har den afdøde udfyldt Min Sidste Vilje, vil planlægning af afskedsceremonien tage sit afsæt i denne, så længe ønskerne ligger inden for de moralske og etiske retningslinjer, jeg følger som bedemand. Hvis Min Sidste Vilje ikke er udfyldt, vil jeg i sammenspil med den nærmeste familie planlægge den bedst mulige afskedsceremoni, så familie og de nærmeste kan sige et bedst muligt sidste farvel. 

Vigtigt er det, at vælge en bedemand man føler sig tryg ved, så man kan fokusere på afskeden med sin kære.Vi står for al papirarbejdet, så det bliver gjort korrekt og med hensyn til afdødes eller efterladtes ønsker. 

Med lokal forankring i Dronninglund-området, har jeg et stort netværk, der kommer afdøde og pårørende til gode i form af aftaler på kister, blomster, gravsten mv.

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Har du behov for en bedemand i Dronninglund, er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende til en samtale. Jeg kan kontaktes på tlf.: 23 93 32 23. Jeg giver gerne et indblik i hvordan jeg arbejder, og svarer på de spørgsmål du eventuelt skulle have. Hvis du ønsker hjælp til hvor og hvilket type ceremoni der skal afholdes i Dronninglund giver jeg gerne min hjælp med.

Følg os her

Kontakt

Bedemand
Anita Olsson

Odensegade 5
9900 Frederikshavn
+45 23 93 32 23
anita@bedemandanitaolsson.dk

©BEDEMAND
ANITA OLSSON