Bedemand i Dronninglund

Bedemand i Dronninglund

Når vi mister et menneske, som vi har kær, kan tiden efterfølgende være utrolig svær. Derfor kan det være en god ide, at du får hjælp til de mange praktiske opgaver, som du står overfor i forbindelse med en afskedsceremoni. 

Find hjælp til de praktiske opgaver 

Min allervigtigste opgave er, at jeg kan gøre tiden efter et dødsfald mere overskuelig. Det kan jeg gøre ved, at jeg som bedemand i Dronninglund kan overtage de opgaver, som du ikke selv kan magte.

Jeg sætter en dyd i, at du som kunder oplever en vis tryghed ved min service, og derfor sørger jeg for en ærlig, omsorgsfuld og professionel hjælp. I kan som pårørende selv bestemme hvilke opgaver, som jeg skal hjælpe jer med, da jeg varetager alle over i forbindelse med en afskedsceremoni. 

Lokal og professionel bedemand 

Jeg har flere års erfaring som bedemand bag mig, og jeg har derfor skabt mig et stort netværk i Dronninglund-området. Det betyder, at du som kunde kan få hjælp til alle de praktiske opgaver blandt andet bestilling af kister, blomster, gravsten mv.

Derudover står jeg for opgaver såsom kister og urner, kistelægning og iklædning af afdøde samt transport til og fra højtideligheden m.fl. Yderligere varetager jeg også bestilling af blomster og dødsannonce, samt står jeg for kontakten til kirke og stenhugger.

På grund af min store erfaring kan jeg som bedemand være behjælpelig ved begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier. Uanset hvordan afdøde eller du som pårørende vil sige farvel, kan jeg være en hjælpende hånd. 

Min sidste vilje 

Har den afdøde udfyldt Min Sidste Vilje, vil planlægning af afskedsceremonien tage sit afsæt i denne, så længe ønskerne ligger inden for de moralske og etiske retningslinjer, jeg følger som bedemand. Hvis Min Sidste Vilje ikke er udfyldt, vil jeg i sammenspil med den nærmeste familie planlægge den bedst mulige afskedsceremoni, så familie og de nærmeste kan sige et bedst muligt sidste farvel.

Vigtigt er det, at vælge en bedemand man føler sig tryg ved, så man kan fokusere på afskeden med sin kære.Jeg står for alt papirarbejdet, så det bliver gjort korrekt og med hensyn til afdødes eller efterladtes ønsker. 

Kontakt mig til en uforpligtende samtale

Har du behov for en bedemand i Dronninglund, er du velkommen til at kontakte mig uforpligtende til en samtale. Jeg kan kontaktes på tlf.: 23 93 32 23.

Jeg giver gerne et indblik i hvordan jeg arbejder, og svarer på de spørgsmål du eventuelt skulle have. Hvis du ønsker hjælp til hvor og hvilken type ceremoni, der skal afholdes i Dronninglund, giver jeg gerne en hjælpende hånd. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe. Du kan også benytte kontaktformularen herunder og så vender jeg hurtigt tilbage.