Bedemand i Hals

Bedemand i Hals

Har I netop mistet et nært familiemedlem eller en nær bekendt, kan det være fordelagtigt at kontakte en bedemand hurtigst muligt. Jeg står klar til at hjælpe pårørende i Hals og omegn med at løfte en tung byrde i en svær tid. Jeg har flere års erfaring fra branchen, og jeg kan derfor være en værdifuld samarbejdspartner, når dødsfaldet rammer.

Jeg går altid langt for de pårørende, da jeg ved, hvor vigtig den gode afsked er. Jeg vil derfor gøre alt for at indfri de pårørendes og afdødes ønsker, så de får den mest mindeværdige afsked.

Praktiske opgaver ved dødsfald

Når en nær relateret eller bekendt går bort, opstår der med det samme en masse praktiske opgaver, der skal tages hånd om. Dette er for mange mennesker en stor udfordring, da der både skal findes tid til at sørge og ordne de forskellige gøremål.

Netop her kommer min bedemandsforretning jer til gode. Jeg kan varetage stort set alle opgaver relateret til dødsfaldet, hvilket bliver gjort ud fra professionelle og etisk korrekte principper. Jeg kan stå for kontakten til eksterne partnere som blomsterhandler, præst og lokalavisen m.fl. Derudover står jeg for transport af afdøde til og fra højtideligheden, iklædning af afdøde og udfyldning af relevante papirer m.m. 

Dødsfald rammer familier og venner forskelligt. I kan derfor selv varetage nogle af opgaverne og udlicitere resten til mig, hvis dette ønskes. Jeg sætter en stor ære i at give pårørende de bedste betingelser for en god afsked med deres kære. Forløbet bliver derfor planlagt ud fra netop jeres behov og præferencer.

Begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni i Hals

Jeg har erfaring med de forskellige former for afskedsceremonier, og kan derfor både hjælpe med begravelsen, bisættelsen eller den borgerlige ceremoni i Hals. 

I finder ligeledes et udvalg af forskellige urner og kister, som kommer i forskelligt design og med flere miljøvenlige funktioner. Jeg sælger blandt andet BeyondLife urnen, som er lavet af bionedbrydeligt støbepap, hvorefter de pårørende får en frøkapsel, hvor et træ og blomster spirer op fra. Derudover er mine kister fra Tommerup Heilskov, hvor der for hver kiste bliver plantet et træ.

Kontakt mig

Har I spørgsmål til mig eller om mit erhverv som bedemand i Hals, er I altid velkomne til at kontakte mig på tlf. 23 93 32 23. Jeg svarer gerne på eventuelle spørgsmål, og jeg kommer gerne forbi til en snak om, hvad jeg kan gøre for jer.

Det er min fornemmeste opgave at give de pårørende en følelse af tryghed og nærvær i den svære tid. Dette gør jeg bedst gennem en ærlig og forstående tilgang til faget, hvor det sidste farvel bliver et smukt minde, som samler venner og familien i sorgen.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe. Du kan også benytte kontaktformularen herunder og så vender jeg hurtigt tilbage.