Bedemand i Sæby

Bedemand i Sæby

Det er en svær tid, som vi mennesker går igennem, når vi mister et menneske,som vi har kær. De praktiske opgaver, der følger med en afskedsceremoni, kan virke noget så uoverskuelige. Det er derfor vigtigt, at du vælger en empatisk og professionel bedemand, som har forståelse for din situation. På den måde kan du får en uundværlig hjælp, der i sidste ende vil resultere i et vigtigt farvel med afdøde. 

Omsorgsfuld og professionel bedemand 

Som bedemand i Sæby og omegn er min vigtigste opgave at stå for de mange praktiske opgaver, der skal tages hånd om i forbindelse med dødsfald. Jeg vil efter bedste evne forsøge at imødekomme de forskellige ønsker og præferencer, som du som pårørende har.

Jeg har flere års erfaring bag mig, derfor håndterer jeg enhver opgave professionelt. Jeg sætter en stor ære i, at jeg kan hjælpe med at gøre tiden mere overskuelig for de pårørende. Det sidste farvel i form af en afskedsceremoni er vigtig for den videre sorgproces, og derfor vil jeg gøre mit bedste for at yde en service, der kan hjælpe jer godt videre i livet

Bedemandens opgaver

Jeg kan stå for alle opgaver ved dødsfald; kister og urner, kistelægning og iklædning af afdøde samt transport til og fra højtideligheden m.fl. Derudover kan jeg også stå for en række opgaver, der omhandler bestilling af blomster og dødsannonce samt stå for kontakten til kirke og stenhugger.

Jeg arbejder ud fra de etiske og moralske regler på området, og jeg sætter en stor ære i at hjælpe de pårørende i den svære periode, så I får den bedst mulige afsked med den afdøde.

Jeg har både erfaring med begravelser og bisættelser, samt borgerlige ceremonier, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken eller måtte have andre præferencer. Af denne grund vil jeg som bedemand i Sæby kunne være behjælpelig med både begravelser, bisættelser og borgerlige ceremonier. 

Min sidste vilje

Har den afdøde udfyldt Min Sidste Vilje, vil jeg gøre mit bedste for at infri afdødes ønsker – så vidt muligt indenfor de moralske og etiske retningslinjer, jeg arbejder ud fra. Dermed kan den afdøde selv få indflydelse på, hvordan afskedsceremonien skal forløbe.

Så kan I som efterlade i stedet fokusere på at bearbejde sorgen og støtte hinanden, så I kan få den ønskede afsked med den afdøde. Leder du efter en bedemand i Sæby, står jeg klar til at yde et professionelt stykke arbejde.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Ønsker du at høre mere om mig og mit erhverv som bedemand i Sæby, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Du kan kontakte mig på tlf. 23 93 32 23. 

Jeg fortæller gerne mere om, hvordan jeg udfører mit arbejde, og jeg svarer gerne på de spørgsmål, som du eventuelt måtte have. Derudover rådgiver jeg gerne, hvis du ønsker hjælp til udformningen af begravelsen eller bisættelsen i Sæby og omegn. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe. Du kan også benytte kontaktformularen herunder og så vender jeg hurtigt tilbage.