Bedemand i Sæby - Bedemand Anita Olsson

Bedemand i Sæby

Når den svære tid kommer, hvor vi mister en vi har kær, kan opgaven med planlægning af afskeden virke uoverskuelig. Her er det vigtigt at vælge en empatisk og professionel bedemand til at hjælpe en igennem den svære tid. Så kan I som efterlade i stedet fokusere på at bearbejde sorgen og støtte hinanden, så I kan få den ønskede afsked med den afdøde. Leder du efter en bedemand i Sæby, står jeg klar til at yde et professionelt stykke arbejde.

Bedemandens opgaver

Som bedemand er min vigtigste opgave at stå for de mange praktiske opgaver, der skal tages hånd om i forbindelse med dødsfald. Har den afdøde udfyldt Min Sidste Vilje, følges ønsker heri så vidt muligt inden for de moralske og etiske retningslinjer, jeg som bedemand arbejder ud fra. Dermed kan den afdøde selv få indflydelse på, hvordan afskedsceremonien skal forløbe.

 

Jeg vil efter bedste evne forsøge at efterkomme de forskellige ønsker og præferencer på sådan en måde, at alle får en mindeværdig afsked med deres kære. 

Mine arbejdsopgaver er mange, og jeg går ind til dem alle med professionalisme og empati i højsædet. 

Jeg kan stå for alle opgaver ved dødsfald; kister og urner, kistelægning og iklædning af afdøde samt transport til og fra højtideligheden m.fl. Derudover kan jeg også stå for en række opgaver omhandlende bestilling af blomster og dødsannonce samt stå for kontakten til kirke og stenhugger.

Jeg arbejder ud fra de etiske og moralske regler på området og sætter en stor ære i at hjælpe de pårørende i den svære periode, så I får den bedst mulige afsked med den afdøde.

Jeg har både erfaring med begravelser og bisættelser, samt borgerlige ceremonier, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken eller måtte have andre præferencer. 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Ønsker du at høre mere om mig og mit erhverv som bedemand i Sæby, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Du kan kontakte mig på tlf. 23 93 32 23. Jeg fortæller gerne mere om, hvordan jeg udfører mit arbejder, og svarer gerne på de spørgsmål du eventuelt måtte have. Derudover rådgiver jeg gerne, hvis du ønsker hjælp til udformningen af begravelsen eller bisættelsen i Sæby.

Følg os her

Kontakt

Bedemand
Anita Olsson

Odensegade 5
9900 Frederikshavn
+45 23 93 32 23
anita@bedemandanitaolsson.dk

©BEDEMAND
ANITA OLSSON