Bedemand i Vodskov - Bedemand Anita Olsson

Bedemand i Vodskov

Har du brug en bedemand i Vodskov, står jeg klar til at løfte en stor byrde fra dine skuldre. Der opstår nemlig en række praktiske opgaver, når man mister et nært familiemedlem eller bekendt. Disse opgaver er for mange en uoverskuelig opgave, som de ikke selv kan klare i den hårde tid. Jeg sætter en stor ære i at gøre denne periode så overskuelig som mulig for de pårørende, hvilket giver dem muligheden for en god afsked med den, de havde kær.

Lad derfor mig stå for de mange opgaver, som et dødsfald kan medføre. På den måde får I som pårørende muligheden for at fokusere på en god afsked uden at stresse over de mange opgaver.

Begravelser og bisættelser i Vodskov

Jeg har efterhånden været ansvarlig for en række af begravelser og bisættelser, hvilket har givet mig en unik erfaring med de forskellige afskedsceremonier. Derudover kan jeg også varetage borgerlige ceremonier, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken eller havde andre ønsker. 

Jeg har derudover et stort udvalg af forskellige kister og urner, som leveres af Tommerup Heilskov. Her er fokus på bæredygtighed, da urnerne er fremstillet i et bionedbrydeligt materiale. Derudover planter de et træ for hver kiste, som bliver købt ved dem. Dette er tankegange, som jeg finder utroligt inspirerende, og jeg er derfor stolt af at tilbyde disse former for kister og urner.

Professionel og empatisk bedemand

Jeg arbejder ud fra principper om professionalitet og empati. Det er en hård periode, når man mister en, man har kær. Derfor finder jeg det yderst vigtigt at tilgå mit arbejde gennem høj professionalitet med en stor portion medmenneskelighed og empati. På den måde kan jeg sikre de pårørende de bedste betingelser for en god afsked, hvilket er et af mine vigtigste arbejdsopgaver.

Jeg har et stort netværk, hvilket betyder, at jeg sagtens kan stå for kontakten til stenhugger, bestilling af blomster samt bestilling af dødsannonce m.v. Du kan derfor samle stort set alle opgaver omhandlende afskedsceremonien hos mig.

Kontakt mig for uforpligtende samtale

Ønsker du at høre mere om min bedemandsarbejde i Vodskov, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 93 32 23. Jeg står altid klar til en uforpligtende samtale, om hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg forsøger altid at efterleve specielle ønsker eller præferencer, som enten kommer fra familien eller afdødes egne ønsker. Fortæl mig derfor mere om, hvilke ønsker I har, så vi i fællesskab kan gøre afskeden så personlig og smuk som mulig.

Følg os her

Kontakt

Bedemand
Anita Olsson

Odensegade 5
9900 Frederikshavn
+45 23 93 32 23
anita@bedemandanitaolsson.dk

©BEDEMAND
ANITA OLSSON