Bedemand i Frederikshavn

Bedemand i Frederikshavn

Alle mennesker mister på et tidspunkt én de har kær, og her er det vigtigt, at du vælger en empatisk og professionel bedemand, der kan hjælpe dig gennem den svære tid. I min begravelsesforretning får du en hjælpende hånd, som kan tage en stor byrde fra dine skuldre. Det er nemlig vigtigt, at du i tiden efter dødsfaldet får tid til at være sammen med familie og venner i sorgen. På den måde får I alle sammen de bedste betingelser for at sige farvel til den, I har mistet.

Få hjælp til det praktiske

Når et familiemedlem eller en nær bekendt går bort, opstår der en række praktiske opgaver, der skal tages hånd om. Dette kan for mange pårørende være en uoverskuelig opgave, og her står jeg klar til at hjælpe. Efter et dødsfald er der tit mange ønsker og præferencer fra familiemedlemmerne, og her forsøger jeg altid at indfri disse ønsker efter bedste evne. Dette gør, at de pårørende får en følelse af tryghed og omsorg i en hård tid, og derved får tid til at sige ordentlig farvel til deres kære.

Begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni

Jeg anerkender menneskets forskelligheder, og derfor kan jeg varetage både begravelser, bisættelser i bl.a. Frederikshavn og omegn, eller borgerlige ceremonier, hvis afdøde ikke var medlem af Folkekirken. Et sidste farvel kan tages på mange forskellige måder, derfor kan jeg være behjælpelig som bedemand i Frederikshavn og omegn næsten uafhængig af, hvordan I vælger at sige farvel.

Med de faglige og menneskelige kompetencer på plads står jeg altid klar til at hjælpe jer. Jeg har en lang årrække af erfaring, og derfor sørger jeg altid for en professionel, tryg og omsorgsfuld hjælp til mine kunder.

Jeg har erfaring med de fleste afskedsceremonier, og jeg er derfor en værdifuld samarbejdspartner i en svær tid. Derudover forsøger jeg efter bedste evne at imødekomme de ønsker, som familien måtte have. Jeg er derfor yderst fleksibel og går altid det ekstra skridt for de pårørende.

Kontakt os

Har du spørgsmål til mit arbejde som bedemand i Frederikshavn, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 23 93 32 23. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har mistet en nær og ønsker rådgivning. Jeg er yderst fleksibel, og går altid langt for de efterladte. 

Ønsker du en empatisk og professionel bedemand, kan jeg altid kontaktes for en personlig samtale, som både kan foregå i min forretning eller hos jer.

I den indledende samtale kommer vi blandt andet ind på, hvilken afskedsceremoni der er tale om, placering af ceremonien samt valg af kiste/urne. Dertil kommer der andre spørgsmål som valget af afdødes tøj, bestilling af blomster og dødsannonce samt kontakt til stenhugger. Dette er alle opgaver, som jeg er fuld fortrolig med, hvilket giver jer en tryghed og optimale betingelser for en god afsked.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe. Du kan også benytte kontaktformularen herunder og så vender jeg hurtigt tilbage.