Bedemand i Hjallerup

Bedemand i Hjallerup

Står du i den uretfærdige situation, at du lige har mistet et menneske, som du har kært? Det kan være en uoverskuelig proces, at du som pårørende skal varetage de mange praktiske opgaver, der følger med en afskedsceremoni. 


Af denne grund kan du med fordel søge hjælp udefra, og her vil jeg med glæde gøre din situation lidt mere overskuelig. 

Lad mig varetage nogle af de praktiske opgaver 

I en tid, der er præget af sorg, kan dine tanker nok så hurtigt blive fyldt med alle de ting, som du skal planlægge. Et sidste farvel omfatter en del ting, der skal tages stilling til, og det er lige netop det, jeg som bedemand kan hjælpe dig med.

Jeg kan varetage alle opgaver, der følger med en afskedsceremoni. Det er blandt andet opgaver såsom dødsannonce, blomster, kister/urner, mindesammenkomst og gravsten, hvor jeg som bedemand i Hjallerup og omegn vil stå til rådighed i forbindelse med rådgivning i Hjallerup og omegn.

En personlig afsked

Jeg er først og fremmest til rådighed for at rådgive, så I kan tage stilling til, hvilken form for afsked jeres kære skal have. Nogle mennesker har allerede udfyldt Min Sidste Vilje, hvor ønsker i forbindelse med afskeden er givet på forhånd. Skulle det være tilfældet, vil jeg imødekomme disse ønsker bedst muligt.

Derudover vægter jeg højt, at de personlige samtaler foregår i trygge og omsorgsfulde rammer. Af denne grund er jeg fleksibel i forbindelse med, hvor vi samtalen skal foregå – Jeg kan komme til jer, eller I kan komme til mig. 

Valg af den rigtige bedemand

Det er mig som bedemand i Hjallerup og omegn, der står for at videreformidle de ønsker, som afdøde og pårørende har til afskeden. Derfor er det også vigtigt, at den bedemand I vælger, giver jer en vis tryghed.

Derfor kan du som pårørende altid kontakte mig til en uforpligtende samtale netop at denne årsag. Jeg prioriterer jeres tryghed, og jeg hjælper gerne med skabe stabilitet i det forløb, der venter efter et dødsfald.

Derudover varetager jeg opgaver i forbindelse med en begravelse, bisættelse eller borgerlig ceremoni. 

Kontakt mig

Jeg kan altid kontaktes i forbindelse med rådgivning uanset hvilke spørgsmål, der dukker op, men også hvis I blot ønsker at vide mere om, hvem jeg er som bedemand. Jeg arbejder i Hjallerup og omegn, og jeg kommer gerne i hjemmet hos jer.

Jeg står klar til at hjælpe i alle døgnets timer, og jeg kan kontaktes telefonisk på 23 93 32 23 eller på e-mail anita@bedemandanitaolsson.dk

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe. Du kan også benytte kontaktformularen herunder og så vender jeg hurtigt tilbage.