Bedemand i Hjallerup - Bedemand Anita Olsson

Bedemand i Hjallerup

Når man står i den uretfærdige situation at man har mistet, skal der skabes et overblik over, hvordan afdøde skal sendes herfra. Det kan være meget uoverskueligt at skulle stå for de praktiske opgaver som dødsannonce, blomster, kister/urner, mindesammenkomst og gravsten, hvorfor jeg, som bedemand i bl.a. Hjallerup, vil stå til rådighed i forbindelse med rådgivning i Hjallerup og omegn.

En personlig afsked

Jeg er først og fremmest til rådighed for at rådgive, så I kan tage stilling til, hvilken form for afsked jeres kære skal have, hvis der ikke er givet specielle ønsker på forhånd af afdøde så som Min Sidste Vilje. Det vægtes også meget højt hos mig, at de personlige samtaler, vi udveksler, foregår under trygge og omsorgsfulde rammer - derfor er jeg også fleksibel i forhold til, om samtalen skal foregå i Hjallerup, eller om den skal foregå andetsteds.

Valg af den rigtige bedemand

Det er bedemanden der står for at videreformidle de ønsker, som afdøde og de pårørende har til afskeden. Derfor er det også vigtigt, at den bedemand, man vælger, er en, man er tryg ved og som forstår de behov, der opstår i forbindelse med afskeden.

En samtale med mig er helt uforpligtende, netop at denne årsag. Jeg prioriterer jeres tryghed og hjælper gerne med skabe stabilitet i det forløb der venter efter et dødsfald. 

Kontakt

Jeg kan altid kontaktes i forbindelse med rådgivning, uanset hvilke spørgsmål der dukker op, men også hvis I blot ønsker at vide mere om, hvem jeg er som bedemand. Jeg arbejder i Hjallerup og omegn, og jeg kommer gerne i hjemmet hos jer.

Jeg står klar til at hjælpe 24 timer i døgnet, og jeg kan kontaktes telefonisk på 23 93 32 23 eller på e-mail anita@bedemandanitaolsson.dk

 

Følg os her

Kontakt

Bedemand
Anita Olsson

Odensegade 5
9900 Frederikshavn
+45 23 93 32 23
anita@bedemandanitaolsson.dk

©BEDEMAND
ANITA OLSSON